Üdvözüljük a holiday Apartman honalpján!
Roman Magyar
Hajdúszoboszlóról
Hajdúszoboszlóról

Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosa már az újkőkor óta lakott hely. A 23 ezer főt számláló Hajdú-Bihar megyei település Debrecentől mindössze 21 km-re fekszik. Nézze meg a Travelport.hu oldalán, hogy milyen szálláshelyet ajánlunk Hajdúszoboszlón.

Hogyan jutunk el Hajdúszoboszlóra?

Budapestről autóval a 4-es számú főúton könnyen elérhetjük a fürdővárost, de ez az úticél az M3-as autópályáról is megközelíthető. Hajdúszoboszló a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonal mentén található, így vonattal is eljuthatunk ide, mint ahogy autóbusszal is az ország bármely pontjáról.

Hajdúszoboszlói látnivalók

Hajdúszoboszló természeti adottságainak köszönhetően kiemelkedő vendégforgalmat bonyolít le országos szinten. A város méltán érdemelte ki a megtisztelő "Reumások Mekkája", vagy éppen a "Strandolók paradicsoma" jelzőket. Azok sem fognak unatkozni, akik a városban barangolva nevezetességekre kíváncsiak, hiszen ezekből is jónéhány található Hajdúszoboszlón - például a Bocskai István Múzeum, az Erődfal, a Fazekas-Ház és a Harangház.

Hajdúszoboszlóról

Hajdúszoboszlói események

Hajdúszoboszlóra nem csupán a méltán híres élményfürdője miatt érdemes ellátogatni, hanem többek között a teljesen egyedülálló Bioétel-és Borfesztivál miatt is, ami rendszerint szeptember közepén kerül megrendezésre. Itt bio alapanyagokból készült ételkülönlegességeket mutatnak be, a finomságok, ínyencségek elfogyasztása közben pedig a kiváló magyar pincészetek borait kóstolhatják meg az érdeklődők. Tavasszal Hajdúszoboszló ad otthont Magyarország egyik legnívósabb nyúlkiállításának is azzal a céllal, hogy a városi embereket is megismertessék a különböző nyúlfajtákkal. A nyúlhús ugyanis köztudottan rendkívül egészséges táplálék, ennek ellenére – teljesen méltatlanul – hátrányt szenved más húsféleségekkel szemben.

Elérhetőség
  • Holiday Apartman
    Hajdúszoboszló, Attila u. 53.
  • Telefon/Fax: +36-52-271-117
    Tel 1: +36-20-318-5238
    Tel 2: +36-30-712-9041
    E-mail:
Térkép
Interaktív térképhez kattintson a képre!

Holiday Apartman Hajdúszoboszló