Üdvözüljük a holiday Apartman honalpján!
Roman Magyar
Hajdúszoboszlóról
Aquapark

Hajdúszoboszlóról általában

A 23 ezer főt számláló Hajdú-Bihar megyei település Debrecentől 21, míg Budapesttől 240 km-re helyezkedik el. Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosa. A gyógy-, és strandfürdő minden korosztály számára szolgáltatások sokaságát kínálja, legyen szó akár pihenésről, kikapcsolódásról vagy gyógyulásról.

Hajdúszoboszló, a vizek városa:

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő 1927 óta várja a gyógyulni vágyókat. A kiváló minőségű, a maga nemében egyedülállónak mondható gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. A fürdő további jótékony hatása mutatható ki mozgásszervi, kopásos betegségeknél, illetve még Strandszámtalan különböző bántalom esetében. A gyógyfürdő évente több ezer embernek ad lehetőséget pihenésre, illetve gyógyulásra, ezért az évek során a fürdő többször is bővítésen, korszerűsítésen esett át. 1998-ban épült meg a fürdő jelenlegi főépülete. Azóta három belső, illetve négy külső, élményelemekkel gazdagított medencével, és több mint negyvenféle gyógykezeléssel várja vendégeit a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő.

HajdúszoboszlórólA fiatalok, kisgyerekes családok, kikapcsolódni vágyók igazi fellegvára a város 30 hektáron fekvő strandfürdője. 13 darab medence kínál enyhülést a meleg nyári napokon a fürdőzők számára. A medencék között található hullám-, pezsgő-, gyerek- és élménymedence is. A valódi mediterrán tengerpart élményét nyújtja a strandfürdő Közép-Európában is egyedülálló 6200 m2 vízfelülettel és homokos parttal rendelkező medencéje.

A fürdőzés élményeit fokozva 2000-ben megnyílt Magyarország első Aquaparkja. A víziparadicsom számtalan élményt kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fokozódó igények végett 2002-ben három új csúszdával bővítették a parkot, a látogatók legnagyobb örömére.

Hajdúszoboszlóról

És, hogy a szezon ne érjen véget télen sem, 2010-ben körülbelül 4,5 millárd forint beruházásával megnyitja kapuit Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, az Aqua-Palace élményfürdő. A 15 ezer négyzetméteren létesülő élményfürdő számtalan szolgáltatással várja vendégeit: gyermek- és családi fürdőmedencék, élményfürdő, napozóterasz, szaunablokk, valamint fitnesz- és wellness-szolgáltatások létesülnek majd.

Hajdúszoboszló a fürdők által kínált lehetőségek mellett még számos programmal várja vendégeit. A város egész évben számos gasztronómiai és kulturális esemény színhelye.

A város megközelíthetősége:

Hajdúszoboszló Budapest felől a 4-es számú főúton vagy az M3-as, majd az M35-ös autópályán közelíthető meg az autóval érkezőknek. Ezen kívül a város autóbusszal is elérhető, melynek állomása a fürdő közelében található. Hajdúszoboszló a Budapest-Nyíregyháza-Záhony vasúti vonalon fekszik, a város állomásán az Intercity vonatok is megállnak.

Elérhetőség
  • Holiday Apartman
    Hajdúszoboszló, Attila u. 53.
  • Telefon/Fax: +36-52-271-117
    Tel 1: +36-20-318-5238
    Tel 2: +36-30-712-9041
    E-mail:
Térkép
Interaktív térképhez kattintson a képre!
Facebook

Holiday Apartman Hajdúszoboszló